diumenge, 23 d’agost del 2009

El agosto de los carteristas

Fins a 7 notícies resalta el vocero del PSC en el dia d'avui sobre el furt als turistes.

enllaç

Podríem anomenar-ho, carteristes a la força. Les dades de l'atur van ja pels 500.000 aturats a Catalunya dels quals 3/4 parts es troben a Barcelona. En canvi la taxa de cotxes descapotables, turistes d'hotel de 5 estrelles, creuers de luxe, ... va en augment. Quan las diferències s'exageren tant, els cabrejos creixen, i si la solució que ofereix el govern és la de sempre, desviar els diners a qui ja en té, doncs es normal que cadascú s'agafi el que li convingui.

Per exemple l'hotel Vela anunciat com a la gran solució a l'atur de barcelona oferirà 400 llocs de treball, la major part d'ells ultraprecaris, i que en vista de com van ser tractats els aspirants a la feina, podŕien fer una seqüela de Kunta Kinte. I el govern al mateix temps es gasta un milionada en fer arribar un pont des de Colom fins a l'Hotel Vela (així que ja sabem en que va invertit els diners que aquest hotel ofereix a la ciutat, en que els turistes tinguin més comoditats).

El problema és que això en un context de crisis, emprenya, i molt. I mira, si tu tens i jo no, doncs ja que l'estat lo únic que fa és ajudar a accentuar les diferències econòmiques, doncs, potser ens prenem la justícia per la mà i fem una redistribució de la riquesa nosaltres mateixos.

Ja sabeu, consistori, si no us posseu les piles, potser aquests que anomeneu lladregots, us pendran el lloc. Que d'habilitats no els hi manquen, per estar al mateix nivell que vosaltres, només necessiten un patrocinador, i una campanya de publicitat, i així el que fan deixarà d'estar mal fet.