dijous, 7 d’agost del 2008

Les bandes organitzades tornen a assaltar conductors a l'AP-7

3 persones han estat possades a disposició judicial per supòsit sobre l'autoria d'quests fets.

enllaç a la notícia

Resulta que el senyor Hereu (alcalde de Barcelona) ja ho deia l'altre dia. Encara hi caben més de turistes. De segur que a l'agost no es passa pel seu despatx (Via Laietana no té res a envejar a un túnel de rodalies). I clar, de moment ens estan fent creure que l'únic que pot reflotar l'economia és l'augment de turistes a la nostra ciutat. Ja se sap, ve un període de crisis i per afrontar-la necessitem més despesa en infraestructura turística per incentivar que en vinguin més ja que això portarà diners a la ciutat.

Diners per a qui, diners per a què. El per a qui es la qüestió que ens possa al damunt de la taula aquesta notícia. Empresaris del sector hoteler, restaurants de luxe, les omnipresents cadenes d'ingeribles (McDonald's, StarBucks, ...), botigues de no res. Empreses basades la major part en l'explotació dels recursos naturals, en la precaritació de la feina, i com no en l'especulació immobiliària i les seves cares cruentes com la del Hotel Catalonia que volen construir al carrer Magdalenes (link).

En vistes que el missatge triomfant de les institucions no es veu reflexat en les butxaques de la ciutadania (jo lo únic que he notat és que se'm fa dificil arribar a final de mes per l'encariment dels productes bàsics), i que clar qui si que fa negoci d'aquesta massa aborregada anomenada turistes, tampoc no ho fa de forma legal i potser no llença pedres sobre els seus cotxes, si no que treu les pedres del pis de sota per si es cau amb edifici inclós.

Doncs està clar que sembla ser que hi ha gent que davant l'exultant missatge del alcalde s'han possat mans a la obra i han decidit que hi haurà una promesa més acomplerta pel nostre estimat ajuntament. Potser aquest zel per fer real el que deia el PSC hagi anat una mica lluny. Haurien d'haver demanat la llicència corresponent, que de tota activitat l'ajuntament n'ha de treure benefici. Així que esperem que els socialistes en vista de que en realitat aquestes persones només protegien que s'acomplís el que havien anunciat intercedeixin per ells en el judici, i si es veritat que foren ells, tot quedi en una multa administrativa.