dimarts, 23 de desembre del 2008

Les parets parlen. Autobombo (por que yo lo valgo)

Aquesta persiana (el cartell de dalt no és meu) és la meva aportació al color de les persianes de Ciutat Vella, als locals amb nom i identitat pròpia, que evoquen alguna cosa encara que estiguin tancats. Que a aquesta tasca sembla ser que hi influeix cada cop més l'Starbucks (i altres sangoneres), i no crec que ens haguem de deixar-nos guanyar terreny. Per si no s'ha entès és la meva incitació a que tots els comerços de Ciutat vulguin aprofitar aquest petit espai per donar un toc d'art i vida a la ciutat.

Aquesta ha estat pintada per tal de que l'ES Magdalenes tingui una mica de visibilitat, ja que la major part de les hores està tancat, i és per tant una manera de fer-lo visible 24h al dia. El disseny està repensat a partir del cartell de la campanya de Magdalenes (aquí). Tot i que la campanya personalment a mi no m'agrada, i crec que no acompleix l'objectiu pel qual va ser dissenyat, però està clar que quan fas les coses per a altres, ho has de fer pensant en els criteris que hi ha.

Es poden veure moltes taques a la fasana, i és un clar error de la falta d'experiència que algun dia provaré de solventar, i és oblidar de mirar que el negre sigui mate o brillant.