dissabte, 20 de novembre de 2010

Eleccions al parlament 2010

Es presenten 39 partits a les eleccions catalanes. D'entre tots ells moltes opcions no suposen cap mena d'opció de canvi, per molt que elles mateixes diguin que sí, o es publicitin com a tals. De fet moltes d'elles són només propostes pensades per a abarcar els electorats del psc i pp que estan descontents amb aquests.

El vídeo necesita molta més informació i necessita que aquesta vagi contrastada, però amb els pocs mitjans de que un dispossa, això és el que hi ha.

s'accepten tota mena de suggerències, propostes de canvis, ...

I tal i com estan les coses, entre la resta de partits tampoc al final hi ha opcions molt realistes.

Hi ha diversos partits sectorials als que bàsicament els hi interessa un tema concret. Altres que són d'àmbits de fora de Catalunya i tenen poc pes aquí, alguns partits sectaris de sempre, i la que per a mi és la única opció a pendre seriosament.

Des d'abaix, em fot bastant el tema catalanista, però és una opció real, amb programa, amb trajectòria, amb base, i sense vincles amb la corrupció sociovergent.

1 comentari:

Kez ha dit...

¡Cuánto tiempo 4t 2a! ¡Menudo panorama teneis por Catalunya! He visto por encima la página web que enlazas en la entrada de "Desde abajo". Y me gusta lo poco que he leído. Empezando por el nombre, que es muy sugerente [Desde abajo], y el partido no ha necesitado hacer un vídeo erótico-festivo para lanzar ideas de rápido consumo en el spot que he visto en la web.

Un saludo,